Babbelcafé

Het babbelcafé gaat -na een lange pauze- weer van start!

We zijn blij dat we jullie terug kunnen verwelkomen, en deze keer in onze splinternieuwe bibliotheek! De eerste samenkomst zal plaatsvinden op donderdag 21 oktober.

Een taal leer je pas echt goed als je ze ook veel kan spreken.
Dit kan door aan te sluiten bij de praatgroep die elke week op donderdagnamiddag (13-15u) doorgaat in de bibliotheek van Wemmel, J. De Ridderlaan 49.
Nederlands- en anderstaligen converseren in een gezellige sfeer over alle mogelijke onderwerpen: hobby's, familie, werk, …

Een Nederlandstalige begeleidster stelt de gespreksthema's voor, maar de deelnemers doen ook zelf suggesties. De samenkomsten zijn gratis en vormen een goede aanvulling op de lessen Nederlands.

In onze bibliotheek geldt er momenteel nog een mondmaskerplicht wanneer je je verplaatst in onze gebouwen. Maar eens je neerzit, dan mag je mondmasker weer gewoon af.

Aarzel dus niet om je in te schrijven en zelf eens een kijkje te komen nemen!

Voor meer informatie en inschrijving kan je contact opnemen met de bibliotheek, via 02/462.06.20 of sam.thielemans@wemmel.be

Gepubliceerd op ma 01 november 2021
  • babbelcafé

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel Opgelet: gewijzigde toegang. Volg de borden 'Bib': - aan J. De Ridderlaan 53, naast de kerk - tegenover Prins Boudewijnlaan 15, naast de hondenweide.
tel.
02/462.06.20
e-mail
bib@wemmel.be
website
bib.wemmel.be

Lees meer artikels over