Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Verken jouw vakantiebestemming met de papieren of digitale reisgidsen van de bib

Inspiratie nodig voor een daguitstap, weekendtrip of reis? Bib Wemmel heeft een mooi aanbod van fiets-, wandel- en reisgidsen voor heel wat bestemmingen in eigen land, in Europa en over de hele wereld.

Op het e-boekenplatform cloudLibrary vind je recente digitale reisboeken, in het Nederlands en in het Engels, die je kan downloaden en lezen op jouw eigen smartphone of tablet. Digitale reisgidsen lenen en lezen kan altijd en overal, thuis of onderweg! Zoek via de naam van jouw bestemming (land, stad of regio) of kies voor het thema ‘Travel’ bij Non-fictie.

Het aanbod van papieren reisgidsen, in het Nederlands en in het Frans, kan je raadplegen en lenen in de bibliotheek tijdens de openingsuren. Via onze catalogus online kan je van thuis uit de gidsen in onze collectie opzoeken of reserveren. Gebruik als zoekterm de naam van jouw bestemming (land, stad of regio).

Wat is cloudLibrary?

cloudLibrary is het e-boekenplatform van de Nederlandstalige bibliotheken in Vlaanderen en Brussel. Als je lid bent van Bib Wemmel kan je gratis 2 e-boeken lenen gedurende maximaal 6 weken. Je kan ook 2 e-boeken reserveren.

Hoe werkt cloudLibrary? 

Je leent en leest de e-boeken op jouw smartphone of tablet via de app van cloudLibrary. Aanmelden op het cloudLibrary-platform doe je via Mijn Bibliotheek.

Op onze website vind je handleidingen die jou op weg helpen.

Gepubliceerd op vr 05 mei 2023

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel
tel.
02/462.10.10
e-mail
bib@wemmel.be
website
bib.wemmel.be