Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Bib Wemmel gesloten van 14 tot en met 18 april

Ben je lid van de bib en heb je een Mijn bibliotheek-profiel? Dan kan je gratis digitale prentenboeken of e-boeken voor volwassenen lezen op jouw eigen toestel! Altijd en overal, ook als de bib gesloten is.

Voor kinderen zijn er de interactieve prentenboeken van Fundels. De boeken lees je via een app op tablet of smartphone. In die app vind je naast het digitale boek ook spelletjes, filmpjes en oefeningen. De verhalen kunnen voorgelezen worden in het Frans en Turks.

Meer weten over Fundels? Lees dan hier verder!

Volwassenen kunnen e-boeken van de bib lenen en lezen op hun eigen smartphone, tablet of e-reader, via het cloudLibrary-platform. Je vindt er Nederlandstalige en Engelstalige romans en ook non-fictie. Je kan 2 e-boeken lenen, 2 e-boeken reserveren en elk e-boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een e-boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel.

Op onze website vind je meer info over e-boeken lenen op het eigen toestel en handleidingen die je op weg helpen!

(Nog) geen lid van Bib Wemmel? Via Project Gutenberg kan je gratis e-boeken downloaden. Het gaat hierbij vooral om literaire klassiekers waar geen auteursrechten meer op gelden.

Gepubliceerd op vr 01 april 2022

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel Opgelet: gewijzigde toegang. Volg de borden 'Bib': - aan J. De Ridderlaan 53, naast de kerk - tegenover Prins Boudewijnlaan 15, naast de hondenweide.
tel.
02/462.06.20
e-mail
bib@wemmel.be
website
bib.wemmel.be

Lees meer artikels over