Smart Café: Aanmelden bij de online overheid (NL)

Deze activiteit is niet actueel.
VOLZET! Tip: meld je aan op de reservelijst. Indien veel interesse, kunnen we een extra sessie voorzien. In het Smart Café ga je aan de slag met je eigen tablet of smartphone. Je leert verschillende apps (beter) kennen en ontdekt de mogelijkheden van jouw toestel. Thema maart 2023: Aanmelden bij de online overheid.

Wanneer

  • do 23 maart 2023
    Van 09.30 uur tot 12.30 uur

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Bib Wemmel
adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel

Info

In het Smart Café ben je welkom met jouw tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellige bijeenkomst. Samen met anderen ontdek je de mogelijkheden van jouw toestel. Je leert er beter mee werken en wisselt ervaringen uit. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op jouw vragen. 

De Smart Cafés worden georganiseerd door Bib Wemmel in samenwerking met Avansa Halle-Vilvoorde.

Smart Café Maart

De overheid en veel organisaties zoals banken en mutualiteiten zijn voortaan online bereikbaar. In deze sessie leer je hoe je via de apps itsme of MyID.be makkelijk toegang krijgt tot deze diensten. We tonen je ook andere mogelijkheden om aan te melden met je toestel.

  • Donderdag 23/03, 9u30-12u30 (NL) - volzet!
  • Donderdag 30/03, 9u30-12u30 (FR) - volzet!
  • € 5 per sessie per deelnemer, te betalen in de bib aan de betaalautomaat
  • De sessie NL is volzet. Meld je aan op de reservelijst via het formulier online. Hulp nodig? Kom langs in de bib tijdens de openingsuren.

Wat breng je mee?

Jouw eigen smartphone en/of tablet en toebehoren. Voor deze workshop heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account nodig.

Beschik je over een eID-kaartlezer of een bankkaartlezer? Breng die dan zeker ook mee. Vergeet niet de pincode van je eID mee te nemen als je de app van Itsme op je telefoon wilt installeren.

Vragen

Vragen? Contacteer een bibmedewerker via mail bib@wemmel.be of tel 02/462.10.10

Alle activiteiten

Organisatie

naam
Bibliotheek Wemmel
tel.
02/462.10.10
website
bib.wemmel.be
e-mail
bib@wemmel.be