Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Reisgidsen in de e-boekencollectie

In onze e-boekencollectie op cloudLibrary kan je ondertussen meer dan 200 Nederlands- en Engelstalige reisgidsen vinden. Via enkele klikken kan je de reisgids van jouw bestemming lenen en lezen op jouw smartphone of tablet.

Via deze link kan je bladeren in het aanbod van reisgidsen op cloudLibrary. Of je geeft in de zoekbalk rechts bovenaan de naam van jouw bestemming in.

Onze bibliotheek heeft ook een mooi aanbod van papieren reisgidsen in Nederlands en Frans. Ontdek ze in de bib tijdens onze openingsuren of bekijk het aanbod via onze catalogus online.

Wat is cloudLibrary?

cloudLibrary is het e-boekenplatform van de Nederlandstalige bibliotheken in Vlaanderen en Brussel. Als je lid bent van Bib Wemmel kan je gratis 2 e-boeken lenen gedurende maximaal 6 weken. Je kan ook 2 e-boeken reserveren.

Hoe werkt cloudLibrary? 

Je leent en leest de e-boeken op jouw eigen toestel. Bij smartphone of tablet gebruik je hiervoor de app van cloudLibrary. Wil je op een e-reader lezen? Dan heb je een computer nodig en een Adobe ID om de e-boeken op jouw e-reader over te zetten.

Aanmelden op het cloudLibrary-platform doe je via Mijn Bibliotheek.

Op onze website vind je handleidingen die jou op weg helpen.

Gepubliceerd op vr 29 juli 2022

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel Opgelet: gewijzigde toegang. Volg de borden 'Bib': - aan J. De Ridderlaan 53, naast de kerk - tegenover Prins Boudewijnlaan 15, naast de hondenweide.
tel.
02/462.06.20
e-mail
bib@wemmel.be
website
bib.wemmel.be

Lees meer artikels over