Bib Wemmel is gesloten van 10 juli tot en met 4 september 2021.

Wij verhuizen naar een gloednieuw bibliotheekgebouw en daarom sluit Bib Wemmel de deuren tussen 10 juli en 4 september. Vanaf 12 juni kan je uitzonderlijk 40 materialen uitlenen in plaats van 20 materialen. En alle materialen kan je dan houden tot en met 25 september.

Bib Wemmel staat voor een grote verandering: weldra verhuizen we naar een volledig nieuw en modern gebouw! De bibmedewerkers zijn nu volop bezig om deze verhuis voor te bereiden. In juli nemen we enkele weken vakantie en daarna maken we alle materialen klaar om te verhuizen naar de nieuwe bibliotheek. Daarom zullen wij uitzonderlijk gesloten zijn van zaterdag 10 juli tot en met 4 september 2021.


Wil je graag voldoende lees- en kijkvoer voor de zomer? Dan kan je vanaf 12 juni tot en met 9 juli uitzonderlijk 40 materialen uitlenen per bibliotheekkaart. En we verlengen de uitleentermijn van deze materialen tot en met 25 september.
De laatste dag waarop je voor onze lange zomersluiting materialen kan uitlenen is vrijdag 9 juli. Dan zijn we open van 14u tot 17u. Op maandag 6 september verwelkomen wij jullie graag in onze gloednieuwe bibliotheek tussen 14u en 19u.


Je kan tijdens de sluitingsperiode geen materialen uitlenen, reserveren of inleveren. Gelieve de inleverbus NIET te gebruiken. De uitleentermijn van de materialen wordt verlengd tot en met 25 september en er worden geen boetes aangerekend tijdens de sluitingsperiode. Hou er rekening mee dat we van 10 juli tot en met 25 juli niet bereikbaar zijn via telefoon of mail.

Je kan wel blijven gebruik maken van onze digitale diensten!
• Je kan e-boeken lenen op jouw eigen toestel via cloudLibrary. Meer info hier.
• Je kan Krantenartikels raadplegen via het GoPress krantenarchief. Meer info hier.
• En je kan samen met jouw (klein)kinderen genieten van de digitale kinderboeken van Fundels. Meer info hier.

Gepubliceerd op za 10 juli 2021

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel OPGELET TIJDELIJK ANDERE TOEGANG VIA PRINS BOUDEWIJNLAAN 12. VOLG DE WEGWIJZER "BIB".
tel.
02/462.06.20
e-mail
bib@wemmel.be
website
bib.wemmel.be

Lees meer artikels over