Smart Café: Apps voor onderweg (NL)

Deze activiteit is niet actueel.
In het Smart Café ga je aan de slag met je eigen tablet of smartphone. Je leert verschillende apps (beter) kennen en ontdekt de mogelijkheden van jouw toestel. Een ervaren begeleider geeft uitleg en antwoordt op vragen. In het Smart Café van oktober hebben we het over apps voor onderweg. Volzet, inschrijven op de reservelijst is nog mogelijk.

Wanneer

  • do 10 oktober 2019
    Van 09.00 uur tot 12.00 uur

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Bib Wemmel
adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel

Info

Smart Cafés zijn gezellige leerplekken en ontmoetingsmomenten waar deelnemers aan de slag gaan met de eigen tablet of smartphone. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van jouw toestel en wisselt ervaringen uit. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op jouw vragen. De Smart Cafés worden georganiseerd door Bib Wemmel in samenwerking met Archeduc.

In het Smart Café van oktober bekijken we diverse apps voor onderweg. We starten met Google Maps en bekijken hoe je met deze app routes kunt plannen met auto, fiets en openbaar vervoer. De app Waze is handig voor routebeschrijvingen en up-to-date verkeersinformatie. Op vraag van deelnemers, kunnen we ook de apps/websites bekijken van NMBS, De Lijn en MIVB voor verplaatsingen met het openbaar vervoer.

  • Waar?  Bib Wemmel, J. De Ridderlaan 49
  • Wanneer?  Donderdag 10/10, 9u-12u (Nederlandstalige sessie) en donderdag 17/10, 9u-12u (Franstalige sessie)
  • Wie?  Zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Neem je eigen smartphone en/of tablet en toebehoren mee. Voor deze workshops heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account nodig.
  • Hoe?  De kostprijs is € 5,- voor één sessie van drie uur met minstens twee ervaren begeleiders. Er kunnen maximum 12 personen deelnemen. Het Smart Café is volzet, inschrijven kan op de reservelijst via het formulier online.
Alle activiteiten

Organisatie