Smart Café: Bellen via internet (NL)

Deze activiteit is niet actueel.
In het Smart Café ga je aan de slag met je eigen tablet of smartphone. Je leert verschillende apps (beter) kennen en ontdekt de mogelijkheden van jouw toestel. Een ervaren begeleider geeft uitleg en antwoordt op vragen. In november is het thema 'Bellen via internet'. De sessie NL is VOLZET; inschrijven kan nog op de reservelijst.

Wanneer

  • do 14 november 2019
    Van 09.00 uur tot 12.00 uur

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Bib Wemmel
adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel

Info

Smart Cafés zijn gezellige leerplekken en ontmoetingsmomenten waar deelnemers aan de slag gaan met de eigen tablet of smartphone. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van jouw toestel en wisselt ervaringen uit. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op jouw vragen. De Smart Cafés worden georganiseerd door Bib Wemmel in samenwerking met Archeduc.

In het Smart Café van november bekijken we de mogelijkheden om te bellen en chatten via het internet. Skype en Whatsapp zullen zeker aan bod komen. Op vraag van deelnemers kunnen we ook andere toepassingen bespreken om online te communiceren, zoals Messenger, de app van Facebook waarmee je berichten, foto's en video's kan versturen. De sessie start met een algemene uitleg, daarna is er tijd om te oefenen en vragen te stellen. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en je leert meer over basisinstellingen, privacy en veiligheid.

  • Waar?  Bib Wemmel, J. De Ridderlaan 49
  • Wanneer?  Donderdag 14/11, 9u-12u (Nederlandstalige sessie) en donderdag 21/11, 9u-12u (Franstalige sessie)
  • Wie?  Zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Neem je eigen smartphone en/of tablet en toebehoren mee. Voor deze workshops heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account nodig.
  • Hoe?  De kostprijs is € 5,- voor één sessie van drie uur met minstens twee ervaren begeleiders. De Nederlandstalige sessie op 14 november is volzet. Inschrijven kan nog op de reservelijst via het formulier online.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Bibliotheek Wemmel
tel.
02/462.06.20
website
bib.wemmel.be
e-mail
bib@wemmel.be