Workshop Digitaal Voorlezen Bib Wemmel

Deze activiteit is niet actueel.
Leer hoe je als (groot)ouder of voorlezer tablet, smartphone, apps, e-boeken of andere digitale media kan inzetten bij het voorlezen voor kinderen!

Wanneer

  • za 16 maart 2019
    Van 10.00 uur tot 12.00 uur

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bib Wemmel
adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel

Info

Op zaterdag 16 maart kan je in Bib Wemmel deelnemen aan een Nederlandstalige workshop ‘Digitaal voorlezen’ door LINC vzw.

Hoe kunnen digitale media het voorleesmoment voor kinderen versterken? Welke mogelijkheden zijn er? Met welke valkuilen moet een digitale voorlezer rekening houden? Tips over geschikte voorleesboeken, educatieve apps en e-boeken komen aan bod. De vorming geeft je tips en tricks om het digitale voorleesmoment zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Je gaat tijdens de workshop ook zelf aan de slag met e-boeken en educatieve apps.

Gelijktijdig met de workshop voor volwassenen, organiseert de bib een voorleesmoment XL door de Leesfee voor kinderen tussen 3 en 8 jaar. Dit voorleesmoment gaat door van 10u tot 12u.

Praktische info:

  • De workshop en het voorleesmoment zijn gratis en gaan door in het Nederlands.
  • De workshop 'Digitaal voorlezen is bedoeld voor personen van 16 jaar en ouder. Het aantal deelnemers is beperkt, daarom is inschrijven nodig via het formulier online.
  • Kinderen tussen 3 en 8 jaar kunnen deelnemen aan het voorleesmoment, inschrijven is niet nodig.

In mei organiseert Bib Wemmel een Franstalige workshop Digitaal voorlezen.

Alle activiteiten
  • 9339.jpg

Organisatie

naam
Bibliotheek Wemmel
tel.
02/462.06.20
website
bib.wemmel.be
e-mail
bib@wemmel.be