Het ‘Groot dictee heruitgevonden’

Deze activiteit is niet actueel.
Op 6 december kan je in de Gemeentelijke Nederlandstalige Basisschool van Wemmel deelnemen aan 'Het Groot Dictee Heruitgevonden', een speelse en hedendaagse versie van het klassieke dictee der Nederlandse taal. Schrijf je hier in voor een gezellige avond vol taal en plezier.

Wanneer

  • vr 06 december 2019
    Van 20.00 uur tot 22.00 uur

Waar

naam
Gemeentelijke Nederlandstalige basisschool
adres
J. Vanden Broeckstraat 29
1780 Wemmel

Contactpersoon

e-mail
bib@wemmel.be

Info

'Het Groot Dictee Heruitgevonden' is een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Het gaat niet alleen om correct spellen! Op hetzelfde moment wordt een taalspel gespeeld, met dezelfde tekst. Taalplezier en creativiteit staan centraal. Om te winnen heb je fantasie en taalvaardigheid nodig en omdat het aan het eind heel spannend wordt, spelen ook de zenuwen een rol.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De avond is volledig gratis en er wordt een drankje voorzien.
De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen.
Inschrijven noodzakelijk via het inschrijfformulier.

Alle activiteiten

Organisatie

naam
Bibliotheek Wemmel
tel.
02/462.06.20
website
bib.wemmel.be
e-mail
bib@wemmel.be